Barnkalas avklarat - check!

JAA! Barnkalaset med 10 barn är äntligen i hamn. Enligt planen skulle de ju vara tolv men de två som inte OSA:at kom inte alls. Lite snopet förstås men egentligen ganska skönt - tio barn är ju trots allt mindre än tolv.

Först när de kom hade vi välkomnande och paketöppning. Stora M fick jättemånga fina och roliga saker. Min kusin Agneta stannade och hjälpte till; de har ju en liten bit att åka. Efter det var det mat; kycklingspett, minitomater, gurka, ananas, vindruvor, physalis, jordgubbar och saft.

Efter maten schasade vi ut allihopa och lekte lekar; äta hängande kaka utan händer och säckhoppning. Kakätningen var populär!

In igen! Glassbomb och rullrån på bordet. De åt som hästar! Mer än 3½ liter glass gick åt!! Efter det berättade jag lite om den tuffe sjörövaren kapten Svartskägg och hur snäll han var mot alla barn (det sista fick jag lägga till när en av de små gästerna nästan började gråta). Sen ropade vi på kapten Svartskägg och efter några sekunder så kom han med svärdet i handen. Och så berättade han att han hade haft en jättestor skatt han haft men han blev jagad av den elake kapten Enöga. Svartskägg gömde då sin skatt i tio små skattkistor och hade skrivit små ledtrådar till dem. Varje barn fick en ledtråd på vers och fick leta upp sin skattkista (med godis) på olika ställen; t ex i tvättmaskinen, i bastun eller i brevlådan. Jättebusigt och skojigt, tyckte alla barn.

Sen började föräldrarna komma troppande - perfekt timing! Lite mör är jag allt men det var väldigt
lyckat. pust!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0