Candy hos Kellie Winnell

Hos Kellie Winnell finns en trevlig utlottning som du kan ta del av. Den slutar 11 november och vinnaren kommer att utses dagen efter. Lycka till!

Fantastisk bloggcandy

Hos The Stamping Boutique har du chansen att vinna bl a ett helt set med Copic-pennor och en hel del annat intressant. Skynda dig in och delta du också! Tävlingen varar till den 20 november.

Ett kort med intensiva färger

Det här kortet blev jag färdig med i förrgår. Bilden har jag haft liggande i evigheter - färdigmålad och klar. Men jag har inte riktigt vetat vad jag skulle kombinera den med. Alltför färgglada och mönstrade papper gjorde att färgerna och intensiteten i bilden inte riktigt kom fram. Andra papper blev alltför mesiga.

Nu kom jag till skott: jag kombinerade med brunt papper från My Mind's Eye och turkos Bazzill. Snirklingarna i nederkant är en stämpel från Reprint (vill jag minnas). Den lilla grattis-skylten har jag gjort för hand.

På insidan ser kortet ut så här:

Tack för idag!


Kort efter AniLis skiss

På AniLis blogg finns en jättefin skiss att prova på. Den som gör en LO eller ett kort efter hennes anvisningar har chansen att få vinna en fin Vilda-stämpel.

Så här blev mitt bidrag:
Kortet blev ganska "manligt". Verkligen kul att arbeta efter en skiss! Tack för hjälpen, AniLi!

Om du har lust att hänga med i tävlingen kan du gå in här!


Candy hos Lovin The Life I Color och shoppingtur

Idag har jag tagit en ytte-pytte-liten shoppingrunda. Jag köpte på mig de underbara Fairy Flora pappren från Prima och lite rea-papper från Basic Grey, Bo Bunny, Magnolia, ScrapRoom och tre andra. Jag köpte också lite laxfärgade rosor.

Hos Lovin The Life I Color finns en härlig bloggcandy med TGF-stämplar. Ta en titt du också!

Halloweenandan fortsätter

Jag berättade ju att jag faktiskt hade hunnit att göra ett par kort i veckan som gick. Kanske är det så att det är min livlina? När det blir alldeles för hektiskt omkring mig måste jag helt enkelt få göra något helt annat som avleder tankarna.

Nog pratat. Här kommer mitt andra Halloween-kort som jag för ovanlighetens skull också är ganska nöjd med. Så här ser det ut.

Hmm... jag måste verkligen sluta ta bilder när det är mörkt ute.

Bild: Digi från TGF

Papper: My minds eye och brun Bazzill

Övrigt: Band (rött och silvrigt runt bilden) från Panduro, grön floss, röda knappar. Tagen har jag tillverkat själv och distressat med Chestnut roan. Hörnen är rundade med en hörnstans small.

 

Här är en närbild på "tagen" som jag faktiskt tyckte blev riktigt klädsam.

 

Jag har också gjort ett alster till, nämligen detta:

Ett ganska enkelt kort med stämpel från Panduro. Pojken är målad med akvarellfärger. Bandet i nederkant kommer också från Panduro. Stämpeln kommer från Englastuff. Texten är lite välvd som en vimpel, ungefär. Jag har gjort fuskstygn runt kanten och distressat med Chestnut roan.


Nannieflash

Hos Nannieflash har du nu chansen att vinna en mycket trevlig bloggcandy. Om du är intresserad kan du hitta den här. Tävlingen slutar den 19 november. Lycka till!

Disguised as a grownup

Hos kanadensiska Disguised as a grownup finns en mycket trevlig giveaway. Surfa in och hälsa på - den slutar den 1 november.

Halloween-kort

Fotokvaliteten lämnar en del övrigt att önska, tyvärr. Men annars är jag faktiskt ganska nöjd med mitt första Halloweenkort.


Bild: Kraftin' Kimmie färglagd med akvarell
Papper: Egentillverkat av akvarell, svart och orange Bazzill och rutigt ?
Bokstäver från Sizzix "Baby says Yeah!" och fladdermöss utklippta på frihand.

Häxan ser ganska snäll ut (om än en smula galen?).
Uppdaterar snart med mer kortalster.
Välkommen åter!

Snart är det dags!

På sistone har det inte hänt så mycket här... MEN, hör och häpna, det beror på att kvällarna har varit fullbokade... med kortmakeri!! Jag har hunnit förfärdiga inte mindre än tre kort på dessa kvällar och jag lovar att ni ska få se dem inom kort.

Jobbar sent ikväll men ska försöka uppdatera efter det!

Utlottning hos Scrapfeber

Hos Scrapfeber finns chansen att vara med om en utlottning om ett Scrapfeberpaket. Skynda dig dit för sista chansen är den 17 oktober. Lycka till!

Candy hos Kattiz Scrapp

Kattiz bjuder in nya följare och med på kuppen kommer en riktigt härlig bloggcandy. Häng med till henne och spana in. Candyn slutar när hon når 32 följare.Klicka på bilden för att komma dit!

La-La Lands bloggcandy


Var med på La-La lands blog hop för chansen att vinna det ovanstående. Om du dessutom postar om bloghoppen på din blogg och gillar La-La Land på Facebook har du större vinstchans.

Börja hos Irina!

Pimpad kalender?

Jag behövde något som gaskade upp mig lite på jobbet. Som jag sagt tidigare har det varit lite för mycket i vardagen på sistone och jag kan behöva någonting som gör mig på lite bättre humör. Vad passar bättre än en pimpad kalender?

Så här ser min kalender ut numera:

Bilderna kommer från The Greeting Farm, målade med akvareller.

Pappret kommer från Scraproom "Aquarelle"

Bokstäver från Inkadinkado (Scrap o hobby), stämplade med "Creamy brown" Distress Ink. Alla kanter distressade med Creamy brown och Chestnut roan.

Den uppmärksamme ser att jag missat att färglägga flickans blomma...


Louises scrapperie

Hos Louises scrapperie kan du hitta, förutom en väldigt intressant blog, fina Magnolia-stämplar.Klicka på bilden för att hälsa på! Bloggcandyn varar till 24 oktober

Candy hos Kamilla

Kamilla har gjort en alldeles ljuvlig väska med en massa godsaker.

Titta bara på vad hon skapat:Titta in hos henne och se på allt tjusigt hon skapar. Allt är så sött att man nästan dånar. Bloggcandyn varar till den 20 november.

Ur byrålådan

Eftersom den kreativa ådran inte riktigt hinns med i tvättning, planering och annat så tänkte jag ta tillfället i akt och plocka fram några gamla alster ut byrån.Det här är ett bokmärke som jag förfärdigat åt dottern. Man häktar hörnet runt boksidan och så hänger den kvar där tills man flyttar den. Ritningen hittade jag på Splitcoaststampers sida. Jag har dock vänt på ritningen så att den mindre sidan kommer framåt. Jag vet inte om det är det smidigaste sättet att göra det på... Så här i efterhand så hade jag nog hellre valt att följa originalskissen.

Jag gjorde ett till bokmärke samtidigt som detta men det ligger i någon bok någonstans.

Mer gamla alster följer inom kort.

Ha den äran!

Jag utökar sakta men säkert min kortskörd. Tanken är ju att jag en dag ska producera för att sälja. Som ni kanske vet är jag fortfarande blott en novis på området, men med lite träning ska det nog kunna bli riktigt bra. Att jag kan måla akvarell ganska hyfsat är ju sant och hur svårt ska det vara att lära sig att kombinera papper lite stilfullt?

I helgen som gick var jag på paper etc och botaniserade. De har inget riktigt höjdarutbud om jag ska vara riktigt ärlig. Jag har svårt att hitta det jag söker... På hemsidan stod det att de saluförde Copicpennor men några sådana såg jag inte till i butiken. Lite inköp blev det förstås ändå; några papper och en text-stämpel.

Kortet är litet mörkt, men det går förhoppningsvis att se ändå.

Bild: Från Sweet November färglagd med akvarell

Textstämpel: Ha den äran från Engla design

papper: My minds eye (rosa/rött), Panduro (blommigt/prickigt grönt), Inkido (grönrutigt) och Bazzill (lila).

Övrigt: Bling (återvunnet), bilden är paperpiercad. Heter det verkligen så på svenska?

 

Livet är i övrigt ganska jobbigt. Med lite tur snurrar det mot bättre tider.


Besök Svensk Scrapbooking

På Svensk Scrapbooking är det födelsedagsfest den 7-10 oktober. Häng med och fira!


Sodakstamping

Hos Sodakstamping kan man finna följande fina candy.Den pågår till och med den 15 oktober.

All the things I love

Hos All the things I love kan man hitta en alldeles makalös bloggcandy. Titta bara!Chansen att vinna är förstås ganska liten eftersom det är MASSOR som är med och tävlar. Men om man inte är med kan man ju knappast vinna, eller hur? Vinnaren utses den 5 oktober.

En tuff brud i lyxförpackning

Jag fick en smärre chock i morse när blogg.se hade lite strul med en del bloggar. Min var till exempel spårlöst försvunnen. Nu är den dock tillbaka igen.

Jag passar på att uppdatera med kortet jag gjorde till fredagens gå-bort-kalas.Bild från Sweet n Toxic-setet TGF. Färglagd med akvarell.
Övrigt: röd Punchinella, Distresser ink "Shabby shutters.vad händer?

Min blogg är borta!

RSS 2.0