Stacy firar sin blogg!

Scrap with Stacy firar jubileum och bjuder oss andra på en härlig bloggcandy för att fira ordentligt. Det dignar av Tim Holtz-grejer och en massa andra trevligheter. Denna första bloggcandy av tre planerade kommer att avslutas den 10 juni.

Mammas mors-dags-kort

Självklart har jag gjort ett kort till min mamma till Mors dag. Inspirationen har inte varit den bästa eftersom jag mest känt mig lite stressad. Nu är kortet färdigt och jag tyckte att det blev en, för mig, annorlunda stil. I efterhand har jag kommit på ett par tekniker till som jag skulle ha velat prova... men det får bli till en annan gång.

Of course I've made a card for mom for Mother's Day. My mojo has been missing lately and I've been really stressed. I've finished her card and it turned out to be a quite different style from what I normally do. Afterwards I've come to think of a few more techniques I could have used... but I'll save them for next time.Bilden med kolibrin är en freebie från Squigglefly. Det prickiga pappret kommer My Mind's eye. Den runda  medaljongen med "mamma" kommer från "Just something I made" (tror jag) och de fina fågelfrimärkena är också en freebie (varifrån har jag tyvärr glömt). Alltihop är distressat med Cat's eyes (creamy brown och chestnut brown) och Distress ink (antique linen).

The hummingbird stamp is a digi freebie from Squigglefly. The dotted papers are from MME. The medallion in the right upper corner is also a freebie from the talented Just something I made. Where the bird stamps originally came from I truly don't remember. Everything is distressed with cat's eyes and distress inks.

Kortet är med i följande utmaningar/ I've entered this card into the following challenges:

Everybody-Art Challenge (skiss)
A spoon full of sugar (things with wings)
Clear it out challenges (coloured mediums)
Creative card crew (anything goes)
Ladybug Craft Ink (animals)
Party time tuesdays (animal themed)
Crafting for all seasons (anything goes)
Do you stack up? (animals)
Paper Crafting Journey (anything goes)

Thank you!


Bloggcandy hos Paola's Paper Haven

Paola på Paola's Paper Haven har slagit på stort och bjuder på kalas för att fira sina 500 följare. Om du också vill bli en av dem är det bara att surfa dit och delta i hennes fantastiska bloggcandy. Den slutar den 31 maj, så än finns det tid!


Kort med tusensköna

I flera månader har jag haft bilden av en tusensköna färdigmålad. Jag har tyvärr en tendens att gick från måla färdigt stämplar utan att ha valt papper i förväg... Det blir ibland ganska bra, men för det mesta inte riktigt som jag hade tänkt mig.

This picture has been coloured for several months. Unfortunately I have a tendency to colour my stamped images and not choosing the papers beforehand. Sometimes it turns out great but most of the time it doesn't turn out the way I planned it.

Det här kortet blev jag hursomhelst ganska nöjd med. Jag utgick från Jens Deconstructed Sketch och grunnade länge på vad jag ville göra. Tanken var från början att "grattis" längst ner i hörnet skulle sys i broderistygn... behöver jag ens säga att jag tog mig vatten över huvudet?

I'm quite happy with this particular card. I used Jen's Deconstructed Sketch and planned for a long time. One of my plans was to embroider "grattis" (congratulations) in the corner...Needless to say I was in over my head.Pappren kommer från Basic grey (den ljusa), Inkido (det prickiga) och BoBunny (den blommiga). Motivet är färglagt med Copic och Derwent Artist med OMS. Tygrosen är hemmagjord av band och det fina vintageannonsen är från helt fantastiska Just Something I made. Bårdstansen som använts är Pansy från MS.

The patterned papers are Basic Grey, Inkido and BoBunny. The picture is coloured with Copics and Derwent Artist and OMS. The ribbon rose is homemade (with a little inspiration from DCWV Diary) and the lovely vintage add is from Just something I made. The punch is Pansy from MS.

Närbild på motivet/ Closeup:Kortet är med i följande utmaningar/ I've entered the following challenges:

The Deconstructed Sketch (skiss)
2 sisters 
Shannons sentiment store front
Sweet Stampin' Challenge Blog
Crafty Catz Weekly challenge
Floweret stämplar


Weekly bloggcandy hos Creawitch

Om du som jag älskar Sweet Pea stamps får du inte missa att göra ett besök hos Creawitch som lottar ut stämplar varje vecka.

Bloggcandy hos Make it Crafty

Make it Crafty skriver i sin blogg att hon blev väldigt förvirrad när "Blog candyn" inte visade sig innehålla choklad... hon råder nu bot på detta genom att lägga till lite i sin candy. Gå med i det skojiga och vinn du också!

Tävlingen håller på till 21 maj!


Chans att vinna en Cricut hos PriscillastylesHos priscillastyles hittar du inte mindre än en helt sprillans ny Cricut. Om du vill ha en chans (eller flera) att vinna den är det bara att titta in på priscillastyles. Tävlingen pågår till den 31 maj.

Lycka till!


The deconstructed sketch

En liten spark i baken var vad som behövdes för att komma igång med kortmakeriet igen. Skissen är från the Deconstructing Sketch. Motivet är färglagt med Derwent Artist och OMS.


Stamp Something Challenge

Några kort blev förfärdigade nu i helgen. Jag gick upp tidigt och knåpade ihop några färglagda stämplade motiv som jag haft liggande länge.Motivet är från Meljen's designs. Ett riktigt roligt motiv att färglägga. Jag har färglagt med Copic, doodlat runt kanterna och sytt. Band från Panduro.

Kortet är med i Stamp Something Challenge


Blog hop hos Stamp Something

Ta en titt på Stamp Something och häng med på en bloggrunda. Blog candy hos alla deltagare.


Titta vad ScrappEllen har!?

Hos ScrapELLEN finns det en ljuvlig samling Sweet Pea stämplar att vinna. Är de inte ljuvliga, så säg? Här finns en bild:


Tävlingen slutar den 2o maj.

Lycka till! Tryck på bilden för att komma dit!

JoJo's Scraps

Hos JoJo's Scraps finns nu chansen att vinna tre fina stämplar.

Tyvärr samarbetar inte blogg.se så bra för tillfälllet så jag kan inte visa er. Men ni kan förstås själva hälsa på och vara med. Tävlingen är öppen till 24 maj.

Lycka till!

Bloggcandy hos DCWV Diary

En helt fantastisk candy hittar du hos DCWV Diary. Hos hennes finns det en hel drös med priser att vinna! Vinnarna dras på måndag den 9 maj.

Lycka till!


Bloggcandy hos BrossArtAddictionKolla in bloggcandyn som finns hos BrossARTaddiction. Den slutar den 8 maj så skynda dig att vara med!

Lycka till!


Bloggcandy hos Liola

Här hos Liola hittar du en jättefin blogg och en superfin bloggcandy. Den 22 maj är sista chansen att hänga med.

Lycka till!


RSS 2.0