Candy hos ParadiseVisst ser det ljuvligt ut? Det är Petra på Paradises Pysselvrå som firar födelsedag på detta föredömliga sätt :) Sista dagen att vara med är den 1 maj klockan 23.59.

Lycka till!


Kalasinbjudan

Barnens barnkalas hölls samma helg eftersom de fyller år så pass tätt. Dessutom tyckte vi att det var lika bra att köra på medan vi fortfarande var i kalastagen.  Inbjudningskorten till dotterns kalas var ett kapitel för sig... det var mycket viktigt att de såg tillräckligt tjejiga ut.

Med Fleur Anya kan man ju sällan gå fel när det gäller tjejighet så henne fick det bli. De inbjudna killarna fick istället en fotbollsspelande Panduro-kille på sina kort. Tyvärr var det bråttom med att skicka ut dem så därför missade jag att fotografera dem. Lyckligtvis råkade vi göra ett tjej-kort för mycket som hade en chans att bli fotograferas.Anya är färglagd med Derwent Artist, Inktense och OMS. Papperna, som är utstansade med Spellbinders Label 13,  kommer från Magnolia.

Just nu håller jag på med en hel drös med motiv som jag ska försöka få ihop till något vettigt. Återkommer med det så snart jag kan :)


Virkat bidrag

Ett gammalt kort som undgått att bli förevigat på bloggen (ett av ganska många har det visat sig). Det här gjorde jag till dotterns födelsedag. Jag fick en idé om att virka ett hjärta och sätta fast som en ballong på kortet. Särskilt bra passar det min dotter eftersom hon är född på Alla Hjärtans Dag.

Jag fick också chansen att prova mina (då) nyförvärvade Derwent Inktense. Tekniken satt inte så bra, vilket tyvärr syns lite väl tydligt på Anya Fleur (eller Fleur Anya som hon väl egentligen heter).Tack för titten!


Sliekje stamps och SSSC 112

Dags att leka lite! På The Sweetest Thing hittade jag denna fina skiss och jag bestämde mig för att vara med i deras utmaning:Jag valde att vrida lite på skissen för att passa bilden. Så här blev resultatet:

Äntligen har jag hittat lite tid att skapa igen. Riktigt inspirerad blev jag när jag hittade de fina digistämplarna hos Sliekje. Du kan hitta dem här.

Jag har färglagt stämpeln med Derwent Artist och Derwent Inktense och lite grann OMS. Dock visade det sig att OMS:en ville smeta ut bläcket från skrivaren så jag fick ta det väldigt försiktigt. Blomman var från början vit men har färgats rosa med hjälp av Copic Markers.

Tack för titten!

In English: Time to play! I found the sketch above on The Sweetest Thing. Of course I wanted to enter! I decided to turn the sketch to fit the image.

When I found Sliekjes wonderful digi stamps I was really inspired.
I've coloured the stamp with Derwent Artist and Derwent Inktense and a teeny bit of OMS. I had to be very careful when using the OMS because the ink tended to smear. The flower was white originally but I coloured it with Copic markers.

Thanks for stopping by!


Bloggcandy hos Sweet 'n' Crafty

Hos Sweet 'n' Crafty finns det en jättetrevlig candy att hänga med i. Slutar imorgon den 14 april.Lycka till!


RSS 2.0