Kort-skörd

Bild: egenritad med akvarell
Papper: Bazzill och DCWV
Övrigt: Band från Panduro, stämpelfärg Chestnut roan

Kusin Felix fyllde år i juli och förärades med ett fotbollskort. Eller ja, skulle ha förärats med ett fotbollskort om det hade kommit fram. Stackars Felix fick tydligen bara kuvertet eftersom någon norpat innehållet.

Det är Felix som är avbildad som The Greeting Farm-inspirerat porträtt. Bilden är färglagd med akvarellfärger och fastsatt med 3D-kuddar.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild: egenritad med blyerts och akvarell (sneglat på en stämpel fr Belles 'n' Whistles)

Papper: Bazzill och Basic grey

Övrigt: Gelroller (guld)

Min pappas frus äldsta dotter fick en liten dotter i somras. Det här kortet gjorde jag åt henne och målade med akvareller. Nedan kan du se en förstoring av den lilla etiketten.


 

Inlägget ser lite skumt ut... hmm.


Dags att kicka igång bloggen igen!

Bloggen har legat i dvala ett tag. Saknad av ganska få... Men skam den som ger sig! Jag känner att det är dags att damma av den igen.

I och med mitt nya intresse för kortmakeri kände jag att jag ville ha en plats att få visa mina blygsamma alster. Mitt allra första alster gjordes till en släkting som fyllde år. Dottern, stora M, har en ny förälskelse. Förälskelsen heter The Greeting Farm-stämplar. I våras när kortet gjordes saknade vi stämplar och förfärdigade alltså en egen teckning med Greeting Farm-tendenser.

Så här blev resultatet:Kortet är tyvärr inte det bästa... och inte heller tekniken... Jag har färglagt vår wannabe-Greeting Farm med akvarellfärger och dekorerat med brads och rosor.

Här får du en närbild på själva figuren:Jag återkommer med fler, och kanske en liiiiten aning proffsigare alster framöver.

Ännu en mumsig bloggcandy!

Det verkar som om hösten lockar fram det allra hos alla goa scrapbooking-människor! Titta bara på Emmelis ljuvliga bloggcandy!

Vill du också vara med och tävla? Gå in på sidan och var med du också!Klicka på bilden eller här så kan du också vara med! Lycka till!

Vilket bloggcandy!

A thousand sheets of paper kan du vinna... just det, tusen papper och dessutom en hel hög med stämplar. Är inte det fantastiskt så säg! Behöver jag säga att jag tänker vara med?


 

Var med du också!RSS 2.0